Conducerea Spirits Romania este asigurata de Adunarea Generala, formata din reprezentantii legali ai tuturor companiilor membre. Pentru administrarea activitatilor curente ale asociatiei, Adunarea Generala alege o data la doi ani un Consiliu Director format dintr-un Presedinte, un Vicepresedinte si un Secretar. Consiliul Director se reuneste de cate ori este nevoie si ia decizii in numele asociatiei.
tf
Tudor Furir
Presedinte

Tudor Furir detine un MBA de la Open University din Marea Britanie si un Master in Inginerie Electrotehnica de la Institutul Politehnic din Cluj-Napoca. A lucrat pentru Coca-Cola in Romania si Rusia, Master Foods si Allied Domecq Spirits and Wines in Romania. In mai 2006, s-a alaturat companiei Pernod Ricard ca Managing Director pentru Romania si Republica Moldova.

tf
Dan Crisan
Vicepresedinte

Dan Crisan are o expertiza diversificata, acumuland experienta din domenii precum FMCG (cafea, ciocolata, industria tutunului) sau retail/ sportlifestyle. A lucrat pentru companiile Kraft Foods Romania, Gallaher Ltd, Puma, iar din 2015 a preluat rolul de East Balkans Area Manager in Brown-Forman, pentru Romania si Bulgaria.  Dan este licentiat in Economie, Universitatea de Vest Timisoara.

tf
Andi Dascal
Secretar

Andi Dascal este Directorul General al companiei PRODVINALCO S.A. incepand cu anul 2007. Lucreaza in PRODVINALCO din 2004 ca si Director de Vanzari, anterior activand in companii precum PEPSI si UNILEVER ca si Sales Unit Manager. A absolvit Facultatea de Inginerie Geofizica a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, in anul 1995.

Comments are closed.