campania

Campania „Suntem Multi” este o initiativa pe termen lung a Asociatiei Spirits Romania care isi propune sa creasca gradul de constientizare asupra efectelor grave pe care consumul de alcool il are asupra dezvoltarii fizice si emotionale a minorilor, cu scopul de a combate si preveni consumul de alcool inainte de 18 ani.

Campania „Suntem Multi” intentioneaza abordarea a trei componente de baza, care s-au dovedit de impact in celelalte tari europene cu experienta indelungata in campaniile de preventie. Prima implica programe de educare si sustinere a parintilor in eforturile lor de a-si educa copiii in legatura cu efectele alcoolului; cea de-a doua se refera la programe de informare realizate in scoli, atat pentru preventia consumului de alcool la minori, cat si pentru promovarea unui consum responsabil de alcool la varsta maturitatii; iar cea de-a treia la controlul strict al accesului minorilor la alcool prin supravegherea implementarii reglementarilor specifice care interzic consumul si vanzarea alcoolului.

Campania este derulata in parteneriat cu Autoritatea Naționala pentru Protectia Consumatorilor, Federatia Romana de Fotbal, Carrefour Romania si Rewe Romania.

Mai multe detalii pe website-ul SuntemMulti si pagina de Facebook ConsumaResponsabil.SuntemMulti.

Comments are closed.